13 Mart 2012 Salı

kumları döktüm, sıra taşlar da...

evinde onlarca çakmak olduğu halde, bi türlü bulamadığı için sigarasını ocaktan yakan pickurusundan hepinize pek bi selamlar bilogcum.

çekiliş süremizin tamamlanmasına az bir süre kaldı katılmamış olanlar için çok hüzünleniyorum; kıl ve tüy yumağı olarak hayatlarına devam edecekler heheh. 15'i son katılım günü ve haftasonu tüm üşengeçliğimden sıyrılıp zamanımı çekilişe ayıracağım, tabi eğer yine acilde sabahlamazsam.

bilmem nerenizde bile değilim hınzırlar biliyorum ama geçen gün, su tüketimi ile ilgili postumu girdikten yaklaşık 5 saat sonra kendimi devlet hastanesinin acil bölümünde buluverdim. böbreklerimin başlattığı iç savaşı maalesef kaybettim bilog.  karşınızda devrik bi lider edasıyla post girebilmem tamamen tıp biliminin mucizesidir.

daha önce de defalarca söylediğim üzere; ben tam bir yaz dişisiyim, döktüğüm bunca kumun bir başka anlamı olabilemez zaten!

neyse işte o gün; sancılar içerisinde "yarın n yesem?" diye düşünürken kendimi mutfakta mercimek çorbası yaparken buldum. he bu kadar obur ama bu kadar da kilo almayan bi pickurusu olduğum için küfür edenleriniz var bilmiyorum ama bir de benim açımdan bakın duruma; kendimi motive edebilecek bir konum da olmuyor. "hadi kızım pickurusu ver şu kiloları", "hadi yak kızım şu kalorileri" "hadi kızım tututuuut"diye kendimi kamçılayamamanın verdiği acıyı nereden bileceksiniz siz zalimler.

üstelik öküzün gelini gibi yediğim halde 1 bardak bile su içmiyorum. yazdan yaza bir iki bardak belki işte. ve böyle havalı cümlelerin ardından, neredeyse altıma kaçıracak kadar böbreklerinin oyununa gelmiş birisi olduğumu gizleme gayretimi hemen anladınız. ama çok acı çektim valla bilog. acıdan "damarımı bi türlü bulamama oyunu" oynayan hemşireyi hart diye ısıracaktım. yani komikte olurdu aslında "en çok kim acıtabilir oyunu?"na dönüşürdü aramızdaki ilişki heheh.

ama affettim hemşireyi totoma sapladığı iğne, yaklaşık yarım saat sonra beni resmen polyanaya çevirdi lan. böyle bi hayattan memnun, "vur ağzına ekmeğini al" modeline döndüm. öyle de şirin oldum ki; birisi alsın beni evine taşımı düşürene kadar baksın. olayım budur işte; acil bakıma ihtiyacım var ve ben öyle de gururlu bi pickurusuyum ki; anneme bile haber vermedim acile giderken. ah işte ama anne yüreği tek başıma gecenin bi vakti acile gittiğimi öğrenince, 3 kalp krizi birden geçirdi hahah ve resmen bana taşındı. çok mağdurum bilog annem tarafından aşırı ilgiye boğulmuş durumdayım. darbe üstüne darbe yiyen pickurusundan süper haftalar olsun hepinize. su için canımı sıkmayın o kadar!

12 yorum:

  1. Geçmiş olsun.Anne sevgisi iyidir :)Umarım daha fazla acı çekmeden atlatabilirsin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda atlatırım ve umarım en kısa zamanda annem de benle uğraşmaktan kurtulur, dinlenmesi harika olurdu heheh :)

      Sil
  2. Geçmiş olsun cnm. dikkat et kendine fenadır kum , taş olayları....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim. evet bunu da sizler için test ettim ve onayladım. bilog yazarları ve okurları için dev hizmetim; kum ve taş nasıl dökülür :)

      sevgiler.

      Sil
  3. çok geçmiş olsuuun. ilgili postu okuduğumda yatmadan önce su içmiştim hemen. öyle de söz dinlerim heheh.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aooov benim interaktif okuyucum, benim sadık takipçim heheh. yarasın içtiğin her bi damlacık o zaman, şifa olarak sana geri dönsün afiyetler olsun :)

      Sil
  4. geçmiş olsun çiçağam. hastalıktan kurtulamıycaz mı lan biz?! :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımm çok sağol, biloguna uğrayamadım ve kimbilir neler neler de kaçırdım :/ üşengeçliğimin üzerine bir de bu saçma hastalıklar eklendi ve ben iyice saçmaladım. umarım sen iyisindir :(

      Sil
  5. Çok geçmiş olsun.Annenin gelmesi iyi olmuş yalnız iki güne kalmadan iyileştirir seni kilolar da cabası tabii! :)

    YanıtlaSil
  6. çoook teşekkür ederim :)

    ah canım annecim ya cılvara mıdır nedir öyle birşey yapmış bana nerden de öğrendiyse hınzır, sanırım kilo aldırmaya kararlı :)

    YanıtlaSil
  7. oooooy çok geçmiş olsun ya. yapabileceğimiz birşey olursa yaz sen piccim. ablamda düşürmüştü bi sefer walla fenaydı hali uyutmazdı bizi hiç :(

    YanıtlaSil
  8. teşekkür ederim hissiz dana. uyutmamakta haklı ablan ona da geçmiş olsun.

    YanıtlaSil

yiosa siz de yazın...
hatta yazmazsanız küserim, ciddiyim !