7 Mayıs 2012 Pazartesi

bir bağımlının kriz anları

Gün içerisinde 10 koca bardak çay ve 2 türk kahvesi içmezse yaşamla bağları kopan Patria kişisinden selamlar yine bilogcum.

Evet, ben bir bağımlıyım bilogcum. 
Çaylarıma ve kahvelerime bağımlıyım. Çayıma attığım 1,5 şekere ve kahvemin köpüğüne de bağımlıyım. Bu bağlılığım beni zaman zaman zor durumda bırakıyor. Öyle bir bağımlılık hali ki; onları biraz aksatsam, sevgili başıma delicesine ağrılar giriyor, kalbim hopur hopur hopluyor ve bakışlarım vahşileşiyor. Evre evre yaşadıklarımı anlatmak isterdim ama son evrede tamamen mallaştığım için detay veremiyorum. Çok fena bir haller işte heheh. Nerden çıktı bunlar diyenler için özetime geçebilirim.

"Aman da baharlar gelmiş" diyerek haftasonu kendimi Parkorman'a attım. Kafe Pi sağolsun Hıdrellez davetiyesi göndermiş. Adamlar davetiye verdi diye öğlen güneşinde oraya çöreklenmemin pek bir anlamı yoktu aslında. Fazla da açgözlü bir Patria insanı gibi durduğum gerçek ama tamamen sürü psikolojisi yüzündendi bu. 

Mabel Matiz ile başlayan keyif halim BabaZula'nın Pırasa'sına kadar sürebildi. Çünkü beynimde havai fişekler patlamaya başladı, ejderha gibi alevler çıkaracaktım ki tek olmadığımı anladım. Çünkü arkadaşlarımın birçoğu gerek kafeinsizlik, gerek güneş ve alkol çarpması yüzünden kirzlerdeydi. Geçiren geçirene yani.

Neyse Burhan Baba'ya kadar dayanabildim ve kaçarak Park Orman'ı terkedip evime doğru uzadım. Ayakkabıları bile çıkarmadan doğruca mutfağa koştum ve iksirlerimi hazırlamaya başladım şekerlerim. Bir yudum kahve bir yudum çay bir fırt sigara iksiriyle, yeteri miktarda tein, nikotin ve kafein aldıktan sonra eski Patria kişisi olmam yarım saatimi aldı bilogcum. Veee karar verdim termosum nereye ben oraya!

Unutmadan söylemeliyim ki; hepimiz için dileklerim oldu ama en çok hüptürellam için. kendim için sadece tek bir şey diledim, yatcaz kalkcaz yatcaaaz kalkcaaaz görcez artık.

10 yorum:

  1. Bende ordaydım belkide karşılaştık =)

    YanıtlaSil
  2. gitmeyi çooook istedim walla ama kısmet olmadı. umarım baş ağırısı dışında çok eğlenmişsindir. çantanda ilaç taşı patrişkom.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ağrılar çok fenaydı ama eğlendim sayılır:/ eczane ile dolaşsam o ağrıya fayda etmez, termos taşıycam :)

      Sil
  3. çaykolik 1 insan olarak asla çay içemeyeceğim yere gitmem. ayrıca müjdemi isterim. sen konuyu biliyon ;)

    YanıtlaSil
  4. güne 2-3 koca bardakla çay içmeden başladığımda o günü yaşanmamış sayıyorum. Zaten aklımda başımda olmuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. içmezsem neler olacağını gördüm vay halimize :/

      Sil
  5. Bende çaysız yapamayanlardanım Olmuyor abi saba öğlen akşam kesinlikle içmem lazım en az ikişer bardak ve şekerli. İçemediğim zamanlar moron gibi oluyorum :(

    YanıtlaSil

yiosa siz de yazın...
hatta yazmazsanız küserim, ciddiyim !