14 Mayıs 2012 Pazartesi

bana yıldızları borçlu olana

çiroz olduğu için metro turnikelerinden jetonsuz geçebilen Patria kişisinden pek bi selamlar bilogcum.

evet çirozum çünkü dert, sinir ve stresle besleniyorum. ofiste n kadar obez, n kadar camış mezhepli , n kadar tır totolu hatun varsa gamsız, kıvamsız ve rahat. tüm gün sandalyeyle bütünleşerek kalorilerini koruyorlar, hiç hareket etmedikleri için yağları olduğu gibi yerinde duruyor. bense o proje senin bu proje benim koş müşteriye koş tasarıma, koş sigaraya koş türk kahvesine koş dedikoduya derken telef oluyorum. onların rahatlığını kamufle edebilmek için de ekstra mesai harcıyorum.

neyse anlaşılacağı üzere gerçekten yoğun ve yorgunum. e aslında bahar da geldi ama sipariş ettiğim mutluluk henüz semtime bile ulaşmadı. Yine de yakındır di mi bilog, ertelenmiş mutluluklar. Yani n bileyim en azından kamufle etmem gereken bir basenim yok diye bir süre daha avunabilirim.

Peki ya sonra?! Hayatın bana borçlu olduğu bunca detay varken, istediğim madalya falan değil, zaten madalyaları çok da dekoratif bulmam açıkçası.Hee "İlle de birşey vercem sana PisPatria insanı" derse, lütfen çocukluğumda benden aldığı yıldızları doldursun avuçlarıma, yeryüzü çocuklar için fazla karanlık, endişeleniyorum.



26 yorum:

  1. "...bense o proje senin bu proje benim koş müşteriye, koş tasarıma, koş sigaraya, koş türk kahvesine, koş dedikoduya..." Nerden nereye :) kadın her yerde kadın :) auhauhauhah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heheh elbette yahu, atomu parçalamak benim fikrim olsa parçaları kıyafetime uymadı der birleştirebilirdim. n biçim de bi cinssek. detaylarla geçiyor ömrümüz Lokes:)

      Sil
  2. Keşke mail kutuna baksan sohbet edemez olduk demek için sitene uğradım ama yoğunve yorgun olduğunu görünce kızmaktan wazgeçtim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. asparinacık haklısın fazla saçma bir dönemdeyim, ama az kaldı sanırım yoluan girecek herşey, umarım kusuruma bakmazsın.

      Sil
  3. ben de umutlarımı istiyorum geri. Onlar olmadan hayat çok çekilmez, çok sıradan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin supercellmacım, umudu yitirmek diye birşey olabilemez. savaşıp kazanacağız. yıldızları senin için de avuçlayacağım.

      Sil
  4. Osiparişler banada daha ulaşmadı.. kime once gelirse bi azarlıyıversın bı zahmet ..!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah siz buraların yolunu biliyordunuz demek Stubborncum. ziyaretime gelmeyeli epey olmuştu fakettim yokluğunu açıkçası. o siparişler bana gelir gelmez, senin için ayıracağım.

      Sil
    2. Yazmasamda yanında oldugmu okudugumu bıl sekerım.. siparişler gelince ektra güzelliklerde yapacagım sana haberın olsun:D

      Sil
    3. vaaay, heyecanlandı meraklı pispatria kişisi :D

      Sil
  5. o yıldızlardan bende istiyorum patria. bitirme tezimi hala weremedim:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeterince uslu bir çocuk olursan belki heheh

      umarım biter tezin en kısa zamanda hissiz dana.

      Sil
  6. hani bana hani banaaa alarım ha.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lalincim benim vefalı takipçi kişim senin için de avuçalaycağım hehhe

      Sil
  7. Umarım en kısa zamanda ulaşır sana mutluluk :)
    Seni mutlu görmek güzel olur :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu güzel dilekler mutlu ediyor bak işte :)

      Sil
  8. bende istiyorum o yıldızlardan..
    ama gelmiyor :(
    öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heheh koskocamanlarından ayırıyorum senin için de :)
      sevgileeer

      Sil
  9. Herkes yıldız istiyor. Herkes terfii rütbe peşinde, Oysa bizim yıldızlarımız sökülüyor apoletlerimizden. Tenzili rütbeye uğradık. Eline düşdük. Varsa bizim de istihkakımız bize de bir kutup yıldızı lütfen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. avuçlarım dolduğunda zevkle paylaşırım :)

      Sil
  10. uww bayaaa yoğunmuşsun çok kolay gelsin sana =)

    YanıtlaSil
  11. Senin işyerindekiler bu yazıyı okuduysa şimdi ' Pis Patria, yine pis pis konuşmuşsun' diyecekler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahhay güldürdün yahu beni çok yaşa :)

      desinler :)) sence bu çenem boş durur mu heheh

      Sil
  12. O kıç büyütenleri verseler bi kaşık suda boğarım, oturdukları yerden para kazanıp bir de ayy yoğunum ayakları yapmıyorlar mı teyallaaaam yaaa... Yeyip içip sonra diyete başlıyorum hikayeleri de bitmiyor. Ne hareketli bi hayata evet, ne de içinde oldukları göt büyütme yaşamına evet diyemediklerinden her gün bırbırbırrr... Neyse çalışkan insan iyidir, kıymetin çoğu zaman bilinmese de bence doğru olandır. Pis Patria kişisi, bu yazı ile içimi döktürdün pek hoş oldu, sağol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oooh süper demişsin.

      tespitlerin doğru, he bak insan şişko ve pratik olabilir, şişko ve yardımsever olabilir, ama tembel ve şişko olduğunda özellikle iş yerinde tahammül edemiyorum ya :(

      Sil

yiosa siz de yazın...
hatta yazmazsanız küserim, ciddiyim !