23 Temmuz 2013 Salı

SMÖ ve 40 Melis Reynalar



Neredeyse bir yıldır vıttırvızıklarımdan uzaksınız. Gerçi alıştınız benim "ce eeee" yapıp kaçmalarıma sık sık. Karşıdan karşıya geçmeyi hasbel kader öğrenmiş ama özet geçmeyi bir türlü öğrenemeyen Naniklerin prensesi Patria'dan pek bi selamlar şeker kaselerim...

Sabahlara kadar, susmadan, utanmadan, usanmadan ve yorulmadan anlatabilirim tek bir kelimeyi; ÖZLEDİM!

Özlem artık güneş lekesi gibi canıma tak dediği bir anda, kadın blogerlar facebook grubunu açtım ve kendi usulümce bir selam vereyim dedim. Ammman allahcım ne görelim,

Patria: only Kadın Bloggerlar can judge me :P
sevgiler Patria...

  • Seen by 8
  • SBÖ : sahte hesabınızı en kısa sürede kapatmanızı rica ediyorum resimler Melis Reyna'ya ait. Aksi taktirde hakkınızda ıp numarasından hukuki işlem başlatılacaktır.
  • Patria: reankarne olmadım henüz :))
    SBÖ: peki siz bilirsiniz.. ben ilgili kişiye zaten haber verdim ^-^ 
    Patria: şaka mı yapıyorsun anlamadım. beni bana ihbar etmiş olman gerekir aksi halde.
  • Kızılgın: Yalnız arkadaşı bizzat reel olarak tanıyorum, Sedefcim. Grubun kurucusu olarak yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Blogu uzun süredir kapalıydı ve tekrar aramıza döndü, olan biten bu.
  • SBÖ : Melis Reyna hesabına bakarsanız? Ortada sahte hesap var o halde bilesiniz... daha da bişi demiyorum
  • Patria: blogumun açılış yazısı başlığını buldu S ve 40 Melis Reynalar.. 

    Şimdi ben hafiften cazgır bir insan olduğum için aslında pek bir şanslı diğer bayan bilogırcım. Tam cazgır olsam patlamış mısırlarınızı alın gelindi açıkçası. ama yok.... valla azcık yorgunum ciğerlerimde hala bilumum gaz esaresi ve bacağımda kocaman bir delik, polis silahından. Yorgunum ama bezgin değilim. Her bir atomum hazır direnişe ve direnişin getirilerine. Bezgin olmadığım için de sormak istiyorum; kim bu Melis Reynalar, benim fotoğraflarım daha kaç Melis Reyna tarafından kullanılıyor? Hangi iğrenç fantezilerinize alet ediyosunuz canım ya siz beni. Ayıp valla. 

    Pek bi sevgili SBÖ isimli bayan bilogırcım, dünya derdimin arasında açılışı seninle yaptım ya hadi iyisin. Neden böyle bir cazgırlık yaptığım kısmına gelecek olursak; ben daha iletişim fakültesini henüz bitirmemiş bir bebecikken öğrendim ki; bir vıttırvızık yayınlamadan önce bilgiyi edindiğin kaynağı kontrol et ki haber konusu sen olma. Yani yalan haber vereceğine hiç verme rezil olursun demek istiyor hocalarımız üstadlarımız.Ben burada zaman zaman kaynağı pek kıymetli totom olan haberler de yayınlıyorum ama belli yani kaynak totom. Neyse gider ayak lafı mı da söyleyeyim;

    Stop killing the children! Stop barbarian Erdogan!

8 yorum:

  1. Bunun doğru olduğunu düşünecek olursak, bi savaş gazisi edasıyla bacağında kocaman delik olduğunu neden paylaştın?

    YanıtlaSil
  2. herşeyden önce neyin doğru olduğunu varsaydığını anlamadım. neden bir açıklama yaptığıma da gelicek olursak, hiç bir nedeni olmasa bile CANIM İSTEDİ YAPTIM. Ki zaten dikkatli okusanız farkederdiniz ki neden yorgun olduğumu açıklıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Ne cok muhalefet olan insan var ya .Blogunu cok begendım canım bana da beklerim http://mervelil.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Patriaa blogu imha edip kayıplara karıştığını düşünüyordum geri gelmişsin sevindim :) Bu arada çok çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  5. merhaba burada adim geciyor daha konunun ne oldugunu bile anlamadim. benim ismimi kullanmaniz ve bu sekilde bloglar acmaniza da anlam veremedim .
    bu yaziyi silerseniz sevinirim
    melis reyna

    YanıtlaSil

yiosa siz de yazın...
hatta yazmazsanız küserim, ciddiyim !