6 Haziran 2012 Çarşamba

O An'lar Bölüm-2

Mahallesinde park olmadığı için pazar tahtalarından kaydırak yapan Patria kişisinden pek bi selamlar yeniden bilogcum.

O An'lar devam ediyor hınzırlar.

ameliyathaneyi birbirine katıp "yan yatma hakkım"ı geri kazanmış ve nihayet odama getirilmişim. Sanırım bir süre daha kömüş gibi uyumuşum. kendime geldiğimde; kafamda bir baskı, sanki orangutanlar kafamda aile yaşantısı sürüyor! ve burnumda çılgınca kokular. Sanki hasta odası değil ultra herşey dahil otel restaurant'ındayım.

Söz konusu sahneye"Bastırmayın lan" diye bağırarak dahil oldum. Gözlerim kapalı olduğundan tespit edemiyordum başımı avuçlayıp sıkanı. Küfür falan etmedim açıkçası ama edebilirdim. Cevap beklemeden "n yiosunuz siz?" diye devam ettim. Utanmaz arlanmazın biri hasta odasında resmen kuzu çevirmiş öyle bir koku ki aklımı çeliyor! Arkadaşım hemen panikledi tabi "N bastırması be?" başımdaki baskının ameliyat yüzünden olduğunu söyledi rahatladım.

Aklım kokuda hala tabi "Kuzu çevirme n iş dedim?" gayet cazgırca. Hasanpaşa Köfte yiomuş, hanımefendi beklerken acıkmış. Azcık istedim tabi doğal olarak. Olamayacağını söyledi. "Hepsini değil azcık lan" dedim çirkin ve tehtitkar ses tonumla. Yine kabul etmedi ve O AN olanlar oldu! 


Uçmak için göze ve kanatlara ihtiyacım yokmuş bilogcum ben meğersem peri falanmışım. Kızcağızın üstüne öyle bir uçtum ki neye uğradığını şaşırdı. Benden yemek saklamak da n demekmiş; çok ayıp. bi yerde hastayız hani. Öylesine bir açlıkla mücadele ediyordum ki; canımın acısını düşünmüyordum bile şekerlerim. Yediğim halde bu kadar zayıfken, yemezsem n olurdum?! Kız panik içinde beni yatağıma yatırmaya çalışıyor, elimi kolumu tutuyor ama n mümkün. "Al lanet olsun" dedi ve bir köfteyi indirdim mideye. O da ne????

Hayattan aldığı en büyük zevk; yediği yemekler olan bir Patria'lı olarak, tat alamamak bana verilecek en büyük cezalardan biriydi. Bir de rimelimin yürütülmesi hehhe. Siz hiç kolonyalı muz yediniz mi? Asetonlu ekmek deneyeniniz var mı? Peki Tahinli Sirkeli Hasanpaşa Köfte ile cezalandırılanınız oldu mu hiç?! Yediğim herşeyin tadı değişmiş ve iğrençleşmişti anlayacağınız.

Evet bilogcum, ameliyattan çıktıktan sonra keşfettim ki; tat alamıyordum. önceden severek yediğim n varsa tatları değişmişti. doktorum hayretler içerisindeydi. çünkü buna neden olacak bir müdahalesi olmamıştı.

Şekerlerim hala zerre tat alamıyorum. neredeyse 10 gün oldu. Ameliyattan çıkınca löp löp makaronlar yerim, kendimi kadayıflarla cezalandırırım, çikolatalı pastalarla hırparlarım derken özellikle tatlıların tadı berbat geliyor.

Doktor neşteri gözlerime değil de kalbime vurdu sanki?!

29 yorum:

  1. Biraz zaman hepsi geçecek. Resim çok anlamlıydı bayıldım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Gülşencim o zaman umarım kısa olur deli gibi tatlı çekiyor canım :)
      Ben de bayıldım aslında n kadar çok detay barındırıyor içinde.

      Sil
  2. Tam gülümsemiştim ki yazı kötü bitti ya.. Umarım ameliyatta kalma bu kötü etki de geçer bir an önce.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erdiiii gülümseyemeye mola vermiyoruz. Ağzımın tadı kaçtı ama zor da olsa kaslarım izin verdiğince gülümsüyorum. Geçeceğini umuyorum mini bir düzelme var ve O AN'lar devam edecek heheh :)

      Sil
    2. Bu iyi haber o zaman gülümsüyoruz ve O Anlar devamını bekliyoruz :)

      Sil
  3. aman tanrım !! gerçekten berbat bir şey olsa gerek düşünsene çikolatalı pasta yeyip de hiç tat alamamak ne kadar da berbat bir durum !! ama hepsi geçicek :) artık iyisin ya bu bile çok mutlu ediyor beni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. su perisi hoşgeldin şekercim.

      evet berbat bişey çikolatalı pastayı yiosun tat da alınıyor ama aldığın tat asla hoşuna gitmeyen iğrenç bir tat :( ama evet dediğin gibi artık çok daha iyiyim ve olacağım da :) sevgileeer

      Sil
  4. bu sayfada hem ağlıyorum hem gülüyorum acaip duygularım depreşik bi hal alıyo:)
    bu yazıda da hem güldüm hem üzüldüm:/

    tat alamamak berbat bişey ama geçer bi kaçgüne önemli olan artık iyileşmiş olman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umay gelmiş hoşgelmiiiiiş :)

      hayatımız da öyle değil mi bazen neşe bazen keder ama O AN'lar devam edecek daha pek çok güleceğiz :) sevgileeer

      Sil
  5. Patriacım narkozun etkisi olabilir mi? Bende de öyle bir sorun yaratmıştı ama geçici bir şey. Sen nasıl bir şeysin ya insanın duygularını karmakarışık ediyorsun. Bu arada sesini duymayı çok istiyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aman da Patriasının süperi cellma gelmiş :)

      canım doktorum detaylı bir açılım getirdi konuya, benzer sıkıntılar yaşayan diğer kişiler için de ayrı bir yazı yazacağım bu konuyla ilgili nadir de olsa gelişen bir durum. ama misminnacık bir düzelme var açıkçası bu da keyif veriyor.

      bakarsın beraber şarkı falan söyleriz :)

      sevgileeeer

      Sil
  6. en kısa zamanda düzeleceğine eminim!
    ve evet,
    tat alamamak fena şey!!!
    ama geçiceeeeek^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ninicim de gelmiş n mutlu bir Patria'lı oldum.
      fena dediğin gibi ama az kaldı diye avutuyorum çılgın gönlümü heheh
      sevgiler canııım

      Sil
  7. binlerce we milyonlarca geçmiş olsun panpa. anacım beş wakit dualar etti sana ne yalan diyim çok sewindim. kebap ye tatlı yerine kilo yapar hem. adanada olsan sana 10 kilo aldırırdım Bircanla bir ayda allama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anneciğine saygılar pek teşekkür ederim. kebap uzun zaman oldu yemeyeli n diyeyim canım da çekmiyor değil :) ama kesinlikle adana da yenmeli buradaki ile bir değil o başka bir şey adeta büyülü:)

      Sil
  8. Hele kim gelmiş hele.
    Dünyada ender rastlanacak bir insansın canını sevdiğim.
    Mevlam seni sevdiklerine bize bağışladı.
    he bu arada sınavlar okey anam mükemmel hissediyorum.

    sende iyisin harikayız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmm sen de hoşgeldin sefa getirdin. sınavlarına çoook sevindim ama bırakma aynen devam. evet harikayız ;)

      Sil
  9. Koduğumun tümörüne bak gider ayak sana böyle şeyler yaptı demek! Sinir oldum şimdi ama vardır bunun da bi tedavisi diye düşünmekteyim. Birine yorumda yazmışsın biraz düzelme var diye. Günden güne daha da iyi olduğunu bilmek güzel. Yapabileceğimiz bir şey varsa lütfen ilet minnoşşş, olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya seni bala batırıp sonra biloguma mı düşürdüler pia_setcim ahahahay
      evet evet sahiden düzelme var :) herkes iyi olsun bolca gülümseyebilsin, sorunlarla başa çıkabilecek güce erişsin benim için kafidir. öpüyoruuumm

      Sil
    2. sen herkesten çokça gülümsersen, bizler zaten gülümseriz kiii:)

      Sil
    3. o zaman bolca gülümseye devaaaaam :)

      Sil
  10. Geçer ya sabret biraz hemen bozulma :)Sıkma canına bekle biraz daha.:)

    YanıtlaSil
  11. tüm değişik tadları deneyesin de sevdiğin tadları özleyip de çok yiyip de zayıf olmak yerine kilolu olsaın deiye tuzak olmaya?:)) geçer kesin.. için rahat ola...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm :)

      Doğanın o müthiş dengesi bu aslında. Koku almayla bağlantılı tamamen ve ben bazı kokuları şu an için alamıyorum. Kokusunu alamadığının tadını da alamıyorsun işte :/

      Valla allah n verdiyse yiorum aslında. Günün birinde nasıl kilo verebilirim konulu bir yazı yazarsam şaşırma hahah

      Sil
  12. olcak o olcak patria'nım. iyileşince ne makaronlar yersin sen hapır hupur. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canına bile okurum sahiden makaronların hahah affetmem haklısın :)

      Sil
  13. Ah, fena olmuş tat alamamak çok sinir bozucudur.. Kesin ilaçların etkisi falandır o, bünye böyle karşılamıştır. Geçeceğinden eminim içini ferah tut :)

    YanıtlaSil

yiosa siz de yazın...
hatta yazmazsanız küserim, ciddiyim !