15 Mayıs 2012 Salı

51 yaşında bir yaratık ve 14 yaşında bir çocuk

Dünyayı yaşadığı mahalleden ibaret sayan Patria kişisinden yeniden selamlar bilogcum.

Evet sahiden dünyanın mahallemizden ibaret olduğunu sanardım ve bana göre kötü babalar dışında bir de gözlüklerimle alay eden diğer veletlerden daha kötü kimse olamazdı. Ama büyüdüm ve benimle beraber mahallem de.

"Gelecek hep çok daha iyi olacak", "sen iyi olursan onlar da iyi olur", "sana taşla vurana ekmekle vur" diyerek büyütülmüş ve uslu kız masallarıyla avutulmuş her türk kızı gibi, dünyanın annemin anlattıklarından ve benim sandıklarımdan çok daha beter bir yer olduğunu anlamam çok uzun sürmedi elbette.


Bugün zaten yeterince dırdır ettin diyenler, çenemi car car açıyorsam bir sebebi var. Az önce bir haber okudum ve artık keşke okuma yazma bilmeseydim daha mı iyi olurdu diye düşünmeye başladım. Elbette, hayır! ama okuduğum bu haberler, beni çok derinden yaralıyor. Artık bu yeryüzünde bir şeyler değişsin istiyorum. Mesela 14 yaşında bir yavurcağı sapık düşlerinde kadınlaştıran 51 yaşında bu yaratıklar gerçekten olmasınlar istiyorum.

Habere gelecek olursak; Zonguldak'ta bir kız çocuğu, okul tenefüsünde bilmem kim amcasının kendisini çağırdığını söyleyerek dışarı çıkıyor ve kurşunlanıyor.

Kurşunlayan 51 yaşında erkek bir yaratık ve ölen katili tarafından daha önce taciz edilmiş 14 yaşında bir kız çocuğu. Eskiler "ölen mi suçlu, öldüren mi der ve ille de ölen" diye devam ederlerdi. Eskiler bir cevaplasınlar 14 yaşında bir kız çocuğu ölmeyi neden hak etmiş olsun ki?! Bölgenin kaymakamı "Gönül ilişkisi ve kıskançlığa bağlı bir olay gibi görünüyor” demiş. Çocuğun açıkça bir ensest mağduru olduğunu beyan etmişken, devlet korumasına alınmayışı gerçeğine dair tek bir cümle dahi göremedim. Kendisinden bu kadar büyük bir yaratık tarafından taciz edilen bir çocuğu nasıl olur da korumaya almazlar. He devlete ettiğim laflar bir yana, okul yönetimi ve aile de şüphesiz görevlerini tam yapamamışlar.

Üzüldüm, ufalandım, pıstım kaldım masamda, daha bu sabah yıldızları vermek istiyorum dediğim çocuklardan birisi daha karanlıkta kayboldu gitti.

Ensest, temel insan haklarına yapılan en korkunç saldırılardan birisidir ve buna ortak olan, göz yuman, sessiz kalan herkes insanlık adına işlenmiş bu suça ortaktır.

20 yorum:

  1. Sitende küfür etmeyceğime söz wermiştim ama ben o adamın ta anasını awradını demeden edemiyorumü. allah bin belasını.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sözünü tuttuğun için.

      Sil
  2. böyle yaratıkların olduğu bir dünya hakikaten çok fena bir yer oldu. nasıl koruyacağız biz çocuklarımızı bilemiyorum.. ben de çok üzüldüm sabah bu haberi okuyunca. insan hakikaten ne haber okumak istiyor bundan sonra ne de okuma yazma bilmek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nasıl koruyacağzı kısmı önemli olanı ve korumanın ilk yolu; GERÇEK BİR AİLE OLABİLMEK audrey .

      Sil
  3. böyle iğrençlikler ve başka versiyonlarını daha çok görürüz
    ne de olsa 5 yaşında çocuk ilkokula başlayacak sonra lisede evlenecek
    çocuk gelinler artacak
    çocuğa çocuk gözüyle bakılmayacak ki
    evlenme çağında koca kız,14 yaşına gelmiş diyecekler,namusuna sahip olaydı diyecekler
    o gönül "ilişkileri" diyen makam daha neler neler diyecek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni yapı konusunda yazma şansım olmadı. iyi oldu bu tespitin. 5 yaşında bir erkek kuzenim var ve pantolon düğmelerinde zorlanıyor. hazır değil henüz. o gönül ilişkileri diyen makam zamanında bir başka kız çocuğuna da kendi rızasıyla demişti.
      Of içim daralıyor gerçekten.

      Sil
  4. Gönül ilişkisi ve kıskançlığa bağlı bir olay gibi görünüyor. Bu cümleyi söyleyebilen bir insanın vicdanından şüphe ederim ben.Senin kızın yok mu be adam!Nefret ediyorum böyle insanlardan.İçimde biriken öfke öyle yoğun ki şu an o masum kıza bunu yapabilen şerefsizi öfkemle yok edebilirim!!!Keşke öyle bir şey olsa.O adamı parçalamak yerine böyle şerefsizlerin içindeki o iğrençliği parçalayabilsem ya da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adamı parçalasak da yetmeyecektir. Sapkın yaratıklar daha iyi gizlenmeyi öğreneceklerdir en fazla. ama pislik içlerinde büyüyerek devam edecek. yeryüzünde din olgusu olmasa n olurdu acaba halimiz :/

      Sil
  5. söylenebilecek söz ne yazık ki yok.. ancak bundan sonrası için bir seyler soylenebilir belki ancak ona da benim umudum yok=( güne bu haberle başlamıştım değindiğini görünce kayıtsız kalamadım. Allah kahretsin bir tek böyle şahsiyetsiz cibiliyetsizlere beddua ediyorum. Amin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bc selam.
      Umudumuzu ytirimiyoruz, aklı başında, onurlu n istediğini bilen evlatlar yetiştirmekle umut tohumları ekiyoruz aslında yer yüzüne. devam devaaam

      Sil
  6. Dün haberlerde dinlediğimde olduğu gibi şimdi de burada okuyunca kanım dondu derler ya aynen öyle oldu işte. Allah (c.c.) bin türlü belasını versin inşallah utanmaz yaratığın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okuyan merhaba, allah bildiği gibi yapsın. çocuklardan uzak tutsun böyle kanı bozukları.

      Sil
  7. Yani bende okummuştumo haberi ve kanım donmuştu gerçekten dicek bişi bulamadım. sadece Allah belasını versin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah feraşe işte benzer şeyler hissetmişiz canım. resmen dondum kaldım.

      Sil
  8. İnanırsısınız yasalar da caydırıcı değil. Biz daha idam cezasını kaldırabiliyoruz. Nerede adalet. İnsan devlete nasıl güvenecek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben yeryüzünde yaşanan herşeyin bir karşılığı bedeli olduğuna inanırım normalde. ama söz konusu bir ana baba evladının 14 yaşında bir kızın ölümünde, hangi bedel karşılayacak ki zaten o kaybı. adaletsizliğimize sistemsizliğimize üzülüyorum.

      Sil
  9. İki sabah önce sabah haberlerinde izledim kanım dondu.. Haberi izlediğimde katil zanlısı yeni yakalanmıştı konuşmuyordu. Taa o zaman anlamıştım işin içinden böyle bir pislik çıkacağını. Allah belalarını versin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. n tuhaf değil mi, konuşsa n diyebilecek. söylediği hiçbir şey gideni geri getirmeyecek ve yeryüzünde bu olayı yaşanmamış saymamıza yetmeyecek :/

      Sil
  10. Hadım edilmeli ya da ceza evinde gereken koğuşa konulmalı!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Suzan ağa. hoşgeldin biloguma.

      bu adamların zihniyetinde sorun var fiziksel olarak bunları eksiltmek yetmez. malum yerlerini kessen de zihniyetlerinde gizli onca pis fantazi malesef yok edilemez:(

      Sil

yiosa siz de yazın...
hatta yazmazsanız küserim, ciddiyim !