16 Nisan 2012 Pazartesi

Çıkışta kavga var...

ağzın tam ortasına tekme çakmalı Patria kişisinden pek bi selamlar bilogcum.

ekşın içeren bu girişin ardından size anlatacaklarımı lütfen, reflüsü, gaz problemi, bağırsak kurdu olanlar ve tabi kavgadan tırsanlar okumasın. sonra vay efendim Patria ömrümü yedi, yok ben bu bilog yüzünden az kaldı deliricem tarzı sözler etmeyin. 34 bedenim kırılıyorum.

neyse uzatmadan anlatayım; Vodafone Freezone LMY için bir projem vardı ve sürmenaj olacak kadar yoğun çalıştım. Yorgun bir şekilde geç saatte ofise döndüm. Ellerimde peruklar, kostümler vs. ofisteki dişi kitle pek bi sevinçli, bir neşe bir gırgır, peruklar takılıyor, kostümler deneniyor. eğleniyoruz len işte, klasik mesai sonrası ofis halleri. 

bir sigara arası verdim ve ön tarafa geçtim, 3 kişi laflıyoruz. o sırada karşımızdaki okulun duvarına tırmanan 2 insan gördük ve siyah saçlarına ve kaşlarına rağmen uzun sarı dalgalı peruk ve beyaz bir şapka takmış olanımız HAAAAAĞYT diye insanlara karşı bir böğürdü. duvardakiler tırsma ve şaşkınlık içerisinde bakınırlarken, bizim hatun NAPİOOĞNUS OLOOOOOM diye 2. bir çığlık attı. duvardakiler gayet psikopat bir şekilde koşarak dibimize kadar geldiler ve böğüren arkadaşıma SEN NE DİOON tarzı ilginç bir soru sordular. arkadaşım hiç beklemediği bu tepki karşısında "ehi öhü eke" falan derken bir baktım sen serseri gel benim arkadaşımın bileğinden tut, kıza saldır! aklım başımdan gitti, kızın canını yakıyor resmen
sidikli herif. 
hemen zıpladım tabi, "sen napiosun" dedim tiz ve iğrenç sesimle SANANEE dedi gayet bas bir şekilde ve paaaat diye ağzının ortasına tokadı yedi. "aov bırak bakiiim kızın bileğini şekercim" dedim ve dalmaya devam ettim. ben bile kendi hızıma yetişmezken, herif sersemledi tabi, o sırada çıkardığım tekme ağzının ortasına gelmeseydi güzel olabilirdi, sonra beni keseceğini söylemezdi hem belki o zaman. belki tırstığımız için polis çağırmazdık. 
neyse ben de tek bir yara bile yok ama arkadaşımın kolları mosmor oldu len. yazık. serseri de aldı yerlerde sürünen gururunu ve kendisini pataklayan Patria kişisinden öcünü almak için yanına bir kaç arkadaşını daha alıp geldi. 

Polis "serseriler ofisimize saldırıyorlar" ihbarımıza yaklaşık olarak 35 dakika sonra iştirak etmese daha mutlu olabilirdik. ama yine de mutluyuz çünkü hepimizi kesip 10 eşit parçaya bölüp, siyah sevimsiz ve asla tenime uymayan parlak çöp poşetlerine tıkıp yok ettikten sonrada gelebilirdi. o gece ekşın içeren başka bir şey yaşanmadı. serseriler bir iki tur daha atıp, eşgallerimizi iyice belirleyip sırra kadem bastılar. ve ben tam da şu anda tüm bu anlattıklarımdan gerçekten utandığımı farkettim.

ben insanları dövmeyi sevmiyorum, birisini döverken kolumdan çeken diğer kız arkadaşlarımı dövmek istiyorum mesela. mutlaka döveceksem onları dövmeliyim, çünkü beni çekiştirdikleri sırada ağır bir darbe alabilirim ve sanılandan çok daha büyük bir zarar da görebilirim. işte tam da o zaman çok da sinirli bir Patria kişisi olurum sevgili düriyelerim.

neyse şakalar gırgırlar bir yana. lanet olsun açıkçası kadına kaldırdığınız o ellere. elbette zarar görebilecek her dişiye yetişemem, ama gördüğüm zaman da buyur bir de buduna vur, baldırana da vur diyemem, ağzının ortasına 36 numara topuklu ayakkabılarımı çakarım. 


18 yorum:

  1. Tabiri caizse bok yoluna giderken ucuz yırtılmış bir durum.Yinede izlemek isterdim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sahiden de ucuz yırttık. uzun sürmedi zaten bir anda oldu bitti herşey.

      Sil
  2. iyisin, lavukta ağızda dağılan o nefis tadı unutmaz bi daha.

    YanıtlaSil
  3. Aslında çok karamsarsın...

    Yeni nesil çöp poşetleri var. Böyle açık mavi, gökyüzü tonlarında.

    Sarı ile gayet başarılı bir kombin olabilirdi diye düşünüyorum. :)

    Geçmiş olsun. Dikkat et kendine Patria kişisi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayıp yahu bana. bu detayı nasıl da atlamışım :)

      teşekkür ederim, aslında sahiden sevmiyorum böyle vurmalı, çarpmalı olayları ama kızı incitti işte pis şey.

      Sil
  4. İyi cesaret tebrikler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşke bu kadar cesur olmasaymışım dedim aslında sevgili adsız insanı. yani birisini incittim sonuçta ama zorunluluklar işte :/

      Sil
  5. Şiddete karşı bir insan olarak "İyi yapmışsınız!" diyemeyeceğim. İnsan öyle bir ikilemde kalıyor ki bazen. Orada oturup ne okula dalmalarını ne de sizin arkadaşınıza dalmalarını izlemek olmaz. Bence arkadaşınız yanında sizin gibi biri olduğu için de çok şanslıymış. Hepiniz de o heriflerden ciddi bir şey görmediğiniz için de ayrıca şanslısınız. Hala adamların kadınlara dalması, üztüne arkadaş toplamasına şaşırıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah sevgili Lady.. benzer duyguları taşıyoruz. şiddete karşıyım denebilir ama şartlar beni tıpkı ilkel bir insan gibi sevdiklerimi korumak zorunda bıraktı. hümanist bir yaklaşım sergileyerek olayı dingin sözlerle refize edebilirdim ama mümkün olmadı. çünkü adam resmen gözü dönmüş gibiydi. hani bayılan bir insana su serperiz o misal ayılması gerekiyordu :/

      Sil
  6. bazen sıddet gerekebılıyo boyle zamanlarda mesela..
    bu arada blogunu yenı kesfettım, takıpteyım. benımkıne de beklerım.Sevgıler...:)

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba zeys :)
      hoş gelmişsin biloguma her zaman beklerim, ziyarete gelceğim sevgileeer

      Sil
  7. Şerefsizler, oh yumruğuna tepiğine sağlık çok güzel olmuş pek de güzel olmuş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oh oldu o sidiklilere sahiden ooooh canımıza da değsin :)

      Sil
  8. Umarım o eşgal belirleme kısmı daha kötü planlar için değildir..
    Yaptığını takdir etsem de bence sen bu kadar cesaretli olma ve bu günlerde dikkat et, aman..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ponticiğim mutlaka bir tehtit unsuru olduğunu hissetmemiz için yaptı sanırım kaç gün geçti üzerinden hala gelmediler.

      cesaretten öte koruma iç güdüsü sanırım. yanımda birisinin zarar görmesine göz yumamadım fena işte anlıyosundur :/

      Sil
  9. ah ulan walla orada olmak ve lawugun agzını burnunu düz etmek wardı ama mersine nere ora nere. bileğine sağlık acımamışın götwerene. helal!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben düz ettim kanımca.
      ama maşallah yine sövüyorsun. anlaşmıştık ama bilogda küfür olmayacaktı hani ;)

      Sil

yiosa siz de yazın...
hatta yazmazsanız küserim, ciddiyim !