20 Şubat 2012 Pazartesi

kadın blog yazarları

Güneşin fink attığı pazartesiden merhaba sevgili röntçülerim...

Evet güneş fink atıyor ama ofis dediğimiz; hala buzdan bir şato! kombi hala devreye giremedi. İgdaş kişileri gelip ayar vereceklermiş. Neyse asıl konuma döneyim acilen. Geçenlerde sözlükte cirit atarken bir de n görsün bu picciğiniz; Kız Blog'u konulu bir başlık açılmış. e biloglayan yanlarımın hemen dikkatini çekti ve daldım içine. dişi bilog sahipleri ile ilgili tanım aynen  aşağıdaki gibidir;
  1. dünya politikası, ekonomik kriz, felsefe tarihi yahut çevre gündemi ile ilgili değil, her zaman illa ki ilişkiler ile ilgili yazılarla doludur. eşşein ziki oğlan istemiştir, bu vermemiştir, vermediği gibi kendisinden istenmesine çok kızmıştır, bu kızgınlığını bizimle de paylaşmak istemiştir, ama tahminen bize de vermeyecektir falan...
#14624048 (david addison, 17.02.2012 17:26)








  1. baştan aşağı dizilerle ilgili tüyolar ve magazinden ibarettir.
#14624543 (ikibucuk, 17.02.2012 18:13)

e tabi durmadım, üşenmedim, "ohaaaa sayın yazarcım n sanıyorsunuz siz bilog dişilerini?! dedim.
öyle ya hayata gözlerini tamamen kapamış, beyinleri apış arasında organizmalar mı sanıyorsunuz bizi ?! bi siktiriniz lütfen oracıklardan. 

Bizler, insana dair her konuda söyleyecek çüklerce sözü olan insanlarız ki; bilogluyoruz. Yeri gelir kadına şiddeti yazarız, yeri gelir kıyafetlerdeki küf kokusuna çözüm üretir, yeri gelir hayvan ve elbette insan haklarından da bahsederiz. kadınsak, erkeklerden bahsetmek kadar rasyonel bir gerçek olabilir mi len hem?!  hem erkekleri yazarız hem kızları yazarız. efendi adam bulduysak lokum gibi bi post gireriz, kaşarlaşmış bir kızsa malzememiz, acımaz giydiririz. asgari ücreti, yasaları, sağlık sistemini, annemizi, çocuğumuzu, eşimizi, mahalle kasabımızı, dersane hocamızı, aldatan soysuzları, 70 yaşında çalışan nineleri, adana'yı hatta edirne'yi yazarız. 

evet, biz yazıyoruz; yazacak bi bilogu olmasa bulduğu en müsait yere yazacak kişiler olduğumuz için, saçmalıyorsak bile içinde bir mesaj barındıracak o malum cümleleri depo niyetine kullanan bi beynimiz olduğu için.

lütfen bokumtrak ergen genellemelerinizi bi kenara bırakın ve gözlerinizi açın, gözlerinizi açtığınızda biloglarda göreceğiniz, dişilerin parmaklarından yansıyan dünyanın ta kendisidir sayın kemirgen çükler!

21 yorum:

  1. ağzına sağlık, güzel demişsin:)

    YanıtlaSil
  2. Ha şöyle.. İçimin yağları eridi ağzına yüreğie sağlık!

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. tamam..peki..iyi güzel de.. bu kadar argo niye. jargonumuz budur hacı teyze gölge etme, diyecekseniz,evet yerinde küfür belagattendir diyebilirim size.ancak dikkatinizi çekiyorum,"yerinde küfür belagattendir..."her yerde küfür belagattendir demiyorum:)

    argo'nun bazen belagat olmasına evet,ancak kendini ispat vasırasına dönüşmesine hayır.sizi tenzih edeyim,haydi kalbiniz kırılmasın:)

    güzel hanımefendilerin güzel düşüncelerine güzel kelimeler daha çok yakışır ve biz kendimizi en üst düzeyde ifade edebilmek için küfürlere muhtaç olamayacak kadar zekiyizdir,diye düşünüyor,saygılarımı sevgilerimi bırakıyorum..:)

    YanıtlaSil
  5. @şanslıkedi hoşgeldin :)

    @ehlikeyf erisin yağlar, defolsun selülitler heheh :)

    @DenizZehra hoşgeldin :) bu kadar argo niye kısmı yazdıklarımın bana özgü olması, şimdi elbette ben de bilirdim ağdalı şirin şirin sözler etmeyi ama ben olamazdım. argolarım küfür olmaktan öte tıpkı şey gibidir; soğanı kavurmak yerine pembeleştirmek...

    yani böyleyim işte, kibar kibar postlarla hanım kız taklidi yapmak mümkünken, içimden etmek yerine saldığım hafif munzur kelimelerim var.

    YanıtlaSil
  6. ağzına eline yüreğine sağlık bu erkekler kadınları ne sanıyorlar cidden. onları yetiştiren kişilerinde kadın olduklarını unutarak saçma genellemeler yapmalarına kızıyorum walla. oooh öptüm.

    YanıtlaSil
  7. Blogun çok güzel :) Takipçinim :)
    Benimkini de takip edersen sevinirim :) http://simaylovesfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. ah DenizZehra nasıl da aceleciyim ki yorumunun son satırlarını atlamışım. finaldeki güzel sözler şüphesiz gerçekler, toplumun genel geçer beklentileri, o sevgiyi aldım ve sarı saçlarımın arasındaki beyin cücüğüme kaydettim, sevgiler...

    @Lalincik hoşgeldin sen de sana da şılop. arada sen de yazsan fena olmaz hani blogunda ;)

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. AYYYY AYYYYY SANIRIM BU SEN OLDUĞUN İÇİN CÜMLELER DİKKATİMİ ÇEKİYOR :) DEVAM EDİYORUM TAKİBE ;)

    YanıtlaSil
  11. cok guzel yazmıssın canım :))ağzına sağlık

    YanıtlaSil
  12. sözlükteki tespitler doğru.

    YanıtlaSil
  13. @SimayAydogan hoşgeldin, teşekkür ederim, ziyarete geleceğim.

    @selinacar evet çok daha fenalarını görebilmek mümkün bu bizzat yazarları ile etkileşime geçtiğim bir konu olduğu için bahsetmeden geçemedim. Elbette bazı tespitlerde haklı olabilirler. Onların bu haklılığına karşın biz de pek tabi erkek yazarları, sadece futboldan anlayan, buram buram cinsellik kokan postlar giren insanlar olarak genelleyebiliriz. ki bu durumda haksız da olmayız hahah.

    @gülçin nur heheh selam :) bu benim evet ve sevgiler...

    @biricitconsungunlugu teşekkür ederim :)

    @raskolnikow aşkolsun. en azından yorumda bulunduğun bu tımarhanede hayata dair birçok detayın yer aldığı gerçeğini yadsıyamazsın bunu da geçtim dişilerden nelerden bahsetmelidir mesela? yani futboldan mı bahsetmeliyiz örneğin çok az olan bilgimizle? yoksa Pes muhabbetine mi girmeliyiz detaylarına hakim olmadan? sahiden merak ediyorum n yazmalı bir kadın bilog yazarı? eğer sipariş üzerine yazacaksak biz olmaktan çıkmaz mıyız?

    YanıtlaSil
  14. aman ha walla sakın öyle bişey yapma piccim. sipariş üzerine yazacak olursan sen olamazsın doğru bu yawrum.özgünsün böyle kalmanı tercih ederim.

    YanıtlaSil
  15. Valla helal olsun:D Hatta kim ne düşünürse düşünsün herkesin dünyası kendine ancak genellemelerden cidden nefret etmeye başladım artık. Nedir bu topunu kazana atıp yakmalar falan, tamam elbetteki vardır bu tanımlamalara uyan dişil kişilikler ancak kurunun yanında yaşı da yakmayınız lütfen... Tebrik ettim seni :D

    YanıtlaSil
  16. pickurusu hic yabanci gelmedi, bloguna baktim arsiv kismi sadece birkac aylik, bundan 1.5 / 2 sene önce pickurusu ismiyle blog yaziyormuydun canim?

    YanıtlaSil
  17. @Aradia selam, hoşgeldin. evet ya ben herkesl aynı kazanda yanmak istemiyorum hahah

    @KY Diet hoşgeldin, evet biloglarım birileri tarafından talan edildi. bir süre yazmaya ara vermiştim sonra baktım sadece bu kalmış elimde.

    YanıtlaSil
  18. ne de güzel anlattın eline sağlık... okuyan alem duysun dişi bloggerları.valla eklenecek birşey kalmamış bütün lafları cuk oturtmuşsun...

    YanıtlaSil
  19. lan çok pis gaza geldim. ne güzel giydirmişsin öyle ahhahaha

    YanıtlaSil
  20. seni tekrar bulduguma sevindim :)

    YanıtlaSil
  21. @çokomelcim umarım anlayabilirler :)

    @Kızılgıncım böyle de giydiririm bak işte hahha.

    @KY Diet ben de bulduğuna sevindim. tanıdık yazarların beni bulması gerçekten sevindirici çünkü bi dönem ben de bilogum gibi kayboldum. en nihayetinde kendimi buldum.

    YanıtlaSil

yiosa siz de yazın...
hatta yazmazsanız küserim, ciddiyim !