2 Şubat 2012 Perşembe

geyirmek hakkımız

öğle yemeğinde allah n verdiyse acımadan hunharca cuuuup diye mideye indiren sarı öküzden pek bi selamlar bilogcum. 

yeryüzünde üşenmediğim bir şey varsa bilin ki; tıkınmak. e formumu nasıl koruduğum kısmına gelecek olursak, allah beni n yapmasın ki; kilo almaya da üşeniyorum laaaan ahahahhay mal ben.

neyse ben ince kenarlı 30'luk bira bardağından cola içmeye bayılırım bilog. "nereden aklına geldi saf" diyeceksiniz. kırıldı benim bardağım! saçlarımın uçlarına yerleşmiş kırıkları görünce aklıma geldiler.
bana o bira bardağından almak isteyeniniz olursa, lütfen 1 lt soğuk cola da göndermeyi ihmal etmesin. veee yavrular benden size tavsiye; geyiren sevgililerinizi dışlamayın napsınlar, şişip şişip patlasın mı lan insancıklar allahcım ya?! bırakın geyirsinler.
 

Geyirmek hakkımız bi yerde, ama sıçmadan geyirmek gerektiğinin de altını çizmek lazım. mesela bayan alto soprano hem pırtlayıp hem geyirme konusunda  üstadımızdır. utanmaz arlanmaz şahıs.

ey ki; geyirmeye "genirmek" diyenler! bilin ki; bizden değilsiniz.


saçmalık: sıçarm ama şimdi "ıııy geyirmek dediiiğ" diyen yanınıza. lan sidikliler sizin geyirmediğinize inanmam için öncelikle pembe sıçtığınızı da kanıtlamanız lazım. insanız pırtlıyoruz da geyiriyoruz da mallar ya kimi yiyosunuz.

7 yorum:

  1. kızım delimisin sen bi yazıyon bi yazmıyon. merak ettim napıyon kız sen yazmadığın zamanlarda:))))))

    izmirde kar yağdı anam beklerim :P

    YanıtlaSil
  2. geyirmek hakkımız tabi lan. bıktım böyle hiç olmadığım bir insan olmamı bekleyen salak saçma insanlardan. ellerine ağzına sağlık piclerin en endamlısı yürü beeeee ;)

    YanıtlaSil
  3. İlk önce sana seni sevdiğini söyleyecek, senin için uğraşacak, seni mutlu edecek, sana sarılacak, seni öpecek, sana istediğin herşeyi verecek. Hediyeler alacak, seninle uyuyacak, gezecek, birlikte kahkahalar atacaksınız. Sonra yemek, sonra resim, herşeyi birlikte yaşayacaksınız. Ayakların yerden kesilecek, herkese onu anlatacaksın, hatta ondan başka hiçbir şeyi konuşmayacaksın. Onun sonsuza dek yanında olacağını düşünüp, onun için herkesi karşına alacaksın. Hayatını, ondan ibaret gibi anlatacak ve yaşayacaksın. Gözlerinde kaybolacaksın, ellerini bırakmak istemeyeceksin, üşüdüğünde ona sarılacaksın, kalbinin atışını hissedeceksin, kokusunu ciğerlerine kadar ezberleyeceksin. Ne zaman ne yaptığını, mimiklerini, kirpiklerini, ellerini aklına gelecek ne varsa bir bir aklına işleyecek hepsinin şekli şemali. Herşey güzel gidiyor diyeceksin, sonra bir şey olacak. Bir soğukluk girecek araya, bir umursamama, bir takmama. İşte o zaman yerden kestiği ayaklarınla çakılacaksın yere. Bir şey olmayacak vücuduna ama kalbin parçalanacak. Öleceksin her gün. Çünkü o senden sıkılmış olacak. Çünkü o senden bıkmış, artık başka tatlar arıyor olacak. Çünkü o, çoktan bir başkasıyla konuşmaya başlamış, senden kurtulmanın yolunu arıyor olacak. Sen ne mi olacaksın? Hayatına giren her insana onun sana yaptığı bu şerefsizliği ödetmeye çalışacaksın. Canı yansın isteyeceksin, senin mutluluğunu duysun, kahrolsun diye dualar edeceksin. Onsuz mutlu olabileceğini kanıtlamaya çalışacaksın, nefret ede ede seveceksin. “Bir gün bana gelirse asla dönmeyeceğim” yalanına kendini inandıracak, ama hep gelmesini bekleyeceksin.Sen ne mi olacaksın?

    Sen, yaşarken Ö L E C E K S İ N !

    YanıtlaSil
  4. ah be adsız aşk n ki. sikertip bi kenara atmadılar mı onu?

    ölmemi isteyen birileri mi var n? heheh

    gerçi birileri haklı da olabilir 1 sevmek 1000 defa ölmek demektir derken. sence?

    YanıtlaSil
  5. bebeeem beni görmezden mi geliyon sen bana mı öyle geldi lan :((((

    dün gece nerdeydin hesap ver önce taaam mı!!!!!!

    memoşda yoktu sıkıldım lan epey.

    hissiz dana sarı öküzümü dinle hacı sıçmadan geyir :))))))

    YanıtlaSil
  6. geyiriyorum o halde varım sarı ağam. bu benim hatun azcık sıyırmış ciddiye alma. daha pilav yapmayı beceremiyor bi el at gel izmire. yosun nickli şahıs kahvaltı bekliyom farkındasınızmı!!!!!!!

    YanıtlaSil
  7. eiiivallah Yosun hacı öyle denerim. Aile saadetinin içine düşmüşüm lan işe bak. Adsızda epey döktürmüş.
    sabah sabah mail yağmuruna tuttunuz beni. sevgilisiz bi sabah aq lan 14 şubatda geliyo süründürün bizi tabi.

    picim günaydın. bakıyorumda yüz vermiyosun hiç ooh

    YanıtlaSil

yiosa siz de yazın...
hatta yazmazsanız küserim, ciddiyim !