21 Şubat 2012 Salı

ayrılık acısının verdiği yetki

Sıcacık bi salıdan hepinize geniş dekolteli gülücükler bilogcum.

ofis insanı nihayet ısıyı keşfetti. buz devri sona erdi ve tüm ofisi topuklu ayakkabı sesleri kapladı nihayet hahah.
insan gibi sohbet edebiliyoruz lan, üstelik çenelerimiz zangırdamadan. bu sohbetler sırasında, siz de takdir edersiniz ki; ilişkiler kahve fincanlarına yatırıldı, telveler arasında beyaz atlı bi takım prens kişileri bulundu, her fincanda yol ve tabi yine her tabakta şıpıdık şıpıdık yüzen balıklar... 

elimde kahvem, peteklerden birisine tünemiş, totomu ısıtırken, sinsi sinsi bi köşede ofis kişilerimi süzerken buldum kendimi. daha espri yapmadan önce kendi kahkasında boğulan mı dersiniz, kafasını kapıya çakan mı, yalanla sevişip yeni yalanlar peydahlayanlar mı ararsınız, mahallesindeki kasabın gelininin dedikosunu ofise taşıyan mı ohooo renk renk desen desen ofis kişileri, tıpkı sizlerin de ofislerin de olduğu gibi.

tünediğim yerden incelemeye devam ettim, bi açık bulsam da sataşsam edalarıyla gözlüyorum...

ofis dişilerimizden birisi, ışıldayan boynuzlarının hemen önünde sotelenen perçemlerini, sigarasının dumanıyla alnından uzaklaştırdı ve "benim ki kesin yine bi haltlar çeviriyor" dedi. dedikoduya aç olan diğerleri iştahla yanaştılar, sanki erkeklere özgü yeni bi şeyler duyma ihtimalleri varmış gibi. söz konusu bi erkekse, halahop çevirmiyordu şüphesiz heheh. şüphelenmek de sonuna kadar haklı olabilirdi ve bi kadın hiç bi zaman boşa şüphelenmiyordur, eğer manyak falan değilse hani heheh. 

o sırada içlerinden birisi ayrılık acısı ile başa çıkabilmenin verdiği yetkiye dayanarak, hınkırdamaya başladı. zor sahiden lan sevdiceğinin artık olmayacağı gerçeğiyle yüzleşmek. hem de bi başka dişinin cephesinde savaş taktikleri geliştirmekteyse.
e tabi parça pinçik ilişkiler mütehassısı olan ben hemen konuya dahil oldum!

ben ki; peki bi sevgili picciğiniz, yeni doğmuş bi bebeğe "bakın bakalım parmakları tam mı?" diyecek kadar şüpheci, plesentanın n olduğu konusunda babasına dahi bilgi verebilecek kadar öğretici, hamile bi kadının karnına girip "orada neler oluyo?" demeyi hayal edecek kadar meraklı ve aynı hatayı defalarca yaparak farklı sonuç bekleyecek  kadar da aptalımdır. DNA'mda konumlanan yersiz sarışınlıktan kaynaklanıyor olabilir ya da herneyse.

işin ilginç yanı herkese şifa niyetine, kapış kapış olan aklım bi bana yaramıyor. hani derler ya terzi kendi söküğünü dikemez diye. halt etmişler ya; terzi kendi söküğünü dikemiycekse terzi olmicak lan işte. aklım bana yaramayacaksa atarım ben o aklı. olmadı alacak olan varsa uygun bi ücrete satarım da.

ayrılık acısının verdiği yetkiye dayanarak dostlarımızın hayatlarının da içine etmek haksızlık olur. he bi de bu yetkiye dayanarak içinde bulunduğu durumdan prim elde eden şaftsız insanlar da yok değil. n götürsem kardır mantığınızın ta içine derim doğal olarak.
kurduğum bu en saçma cümlelerden de anlayacağınız üzere iyi değilim. zaten biçoğumuz aslında iyi olmadığı halde "iyi be" demeyi marifet de biliriz ya benim durumda o misal. içinde bulunduğum yeni duruma alışma sürecindeyim. sıkılmak dışında kalan diğer ruh hallerinden, zırlamalardan, hüngürdemelerden, aksırmalardan, tıksırmalardan ve feryatlardan bahsetmeyeceğim bile. hakkım olan acıyı yaşamasını biliyorum.
artık durumumla bağlantılı olan insanları suçlamıyorum. "vay efendim güneş sen niye batıdan battın, yok efendim yağmur niye pembe yağmadın" gibi sorunsalları bi kenara ittim, ağlanacak halime tüm uzuvlarımla itina ile ağlıyorum. siz de böyle yapın. acılarınızı bastırmayın onları yaşayın; "aman da benim güzel acım n de tatlısın sen bugün" diyin gururunu da okşayın; beterin beteri vardır.

7 yorum:

  1. hahahha koptum ya ne güzel özetlemişsin ofis hallerini :)))

    YanıtlaSil
  2. Kız tam yemeliksin çatur çutur yemek istiyorum seni deli yaaaw bunca sözü üşenmeden nasıl düşünüyon hani üşengeçtin lan sen :D:D

    YanıtlaSil
  3. @BAKTERİiiiiii hoşgeldin. ah bu bizim ofis erkekten arındırılmış ve dişi istilasına uğramış o soğuk şehir gibi hahha

    @Lalin günaydın kız. çatur çutur yiyceksin demek, insaf da kalmamış insanlarda resmen yamyam olmuşsun ya kız sen :D

    hahah bi baktım aklımın içine tıkmışlar bunları işte.

    YanıtlaSil
  4. Maymun seni :)))))
    Seni okudukça blogumu kapadım diye çok kızıyorum kendime ve artık evli bir insanım canım, blog yerine ev dekore ediyorum. ooh sen de çatlaaa :))))

    YanıtlaSil
  5. Sizin ofise transfer olabilirim hem maaş falanda istemem :D:D şaka he. kızlarla dolu ofiste çalışmak mı asla ;)

    YanıtlaSil
  6. @Yosun ev dekore etmek mi yoksa sözleşmeli temizlikçilik mi yapıyosun ahhah itiraf et :D

    @Hissiz dana doğrusu da bu. kadınların olduğu ofisler bazen çekilmez olabiliyor.

    YanıtlaSil
  7. korkarım ben şaftsız bir insanım :D o değilde güsel yazmışın beğendim valla, good boy seni :D

    YanıtlaSil

yiosa siz de yazın...
hatta yazmazsanız küserim, ciddiyim !