14 Şubat 2012 Salı

14 şubat ihtilali

sona ermekte olan bu sevgililer günü yalnız(ş)lığından selamlar bilogcum.

ben "seni seviyorum" demeyeceğim, sen "beni seviyorsun" diyeceksin zırvasıyla, üşengeçliği tavan yapmış bi pickurusu insanı olmasam; elbette bugün tek taş yumurtlayarak tarihe geçebilirdim. ama ben n yaptım? gittim kendime zeytinezmeli bi ekmekarası hazırladım ve yemeye bile üşendim.

e üşenmeyen zilliler kaptınız yine dimi tek taşları?! ayıp değil mi lan?! çiçekler, yok çilolatalar, koskocamanlı paketler!!! sizi gidi valantine çocukları sizi. günlerce beynimizi didiklediniz ayıp ya valla koca koca insanlar fırsat sitelerinde, kupon peşinde gözlerinin nurunu tükettiler. ihtilal gibi n bu ya pes doğrusu!!! biz de; ofiste kalmış 3-5 insan dişisi, kahve fincanlarımızı tokuşturarak hasedimizden sarhoş olduk.

günün acınılası özeti; aşırı derecede kıskançlık yüklenerek ve hazımsızlık sırtlayarak kendimden bile sıkıldım anlayacağın bilog.


tamam n güzel işte insancıklar mutlu oldu, üşenmesem sevinecektim ama ammaaa çok yalnızdım lan yine hahah. ya tamam ben kış falan sevmem. evet şubat benim ayım olamaz kesinlikle ve hemen bahar gelmeli!!!  yüzümü okşayan çiçek kokuları arasında şımarırken asla üşenmicem söz.

saçmalık: şişkin cüzdanlar eşliğinde sunulan sevgi şebelelerine kızıyorum tamam ama çok ucuza kaçılması da vijdansızca lan. yok nestle çiko almışda "e" lerini kesmiş de seni seviyorum yazmışta aman da yeryüzünün en kusulası klişesi eşliğinde bay kaybeden de olmamak lazım.

ve daha gözlerindeki çapağı silmeden sevgilisini arayp "bugün bana aldığın şey kadar seni seviyorum taaam mı?" diyen sidikli kız; sakinleş ve uyumaya devam et bi dahaki seneye kadar. anlıyorsun değil mi?  

16 yorum:

  1. vuuu nestle çikilop, e leri kesmeler, ucuza getirmeceler güsel fikir :D

    YanıtlaSil
  2. kızım walla manyaksın sen nerden buluyon böle sözleri, tektaşlı zililer zuhhahah

    sewgilm olcak hipopotam bana kendisi we hatta tıpatıpı bir hipo almış :@

    YanıtlaSil
  3. :)) Tek taş yumurtlamak iyi fikir :)) Yazdım bir kenara :P

    YanıtlaSil
  4. @raskolnikow hoşgeldin. aman diyorum sakın bu fikri deneme :))

    @Lalin burada olduğuna göre sen de normal sayılmazsın di mi şekercim :D o hipopotam için yakınlarda bişeyler yazacağım beklemede ol heheh


    @öküz günaydın hahah ah bi de üşenmesem

    YanıtlaSil
  5. Dun gece bıra eşliğinde mısırımı yerken onlardan daha mutluydum:)) desemde ınanma

    YanıtlaSil
  6. Piccim piclerin en kralı walla bende yapayalnızdım ama itiraf edeyim mutluydum ;)

    YanıtlaSil
  7. Sevgililer günü iyidir. Hediyesi güzeldir. Yeni sevgili olduysan daha bi güzeldir. Eski sevgiliysen tadı kalmamıştır. Falan, filan vs.vs. Velhasıl mirim nerde o eski ramazanlar...

    YanıtlaSil
  8. :))
    Pek keyifliymiş blogun..
    Sevgilerr....

    YanıtlaSil
  9. @sTuBboRncum öyle bi an geliyor ki mutsuzluk yaşamının en tenhalarına kadar işliyor buna fazla da fırsat vermemek lazım. bira köpürcüklüydü ve buz gibiydi dimi :(

    @Hissiz Dana n güzel işte yahu kapmışsın lokum gibi ganimeti heheh

    @yiğit kara kutu demek kadriye demek oldu biraz da benim için kaç sene oldu yahu. eskisi yenisi yoktur tatlısı ekşisi olabilir ama hahah

    @zeugma hoşgeldin biloguma

    @Cempaka Kuning follow or not follow. ayıp yahu bana. işte bu yüzden turizm gelişmiyor.

    YanıtlaSil
  10. Sevgililer günü mü ? 2 bira, birazda fıstık işte.. (: Güzel bir yazı olmuş tebrik ederim, iyi bloglamalar.

    YanıtlaSil
  11. Bozkurt Görmez de hoş gelmiş :)
    teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  12. "bugün bana aldığın şey kadar seni seviyorum taaam mı?" nasıl bir kelime yahu, bunların yüzünden soğuyacağım bu günden neredeyse, aşkını pazarlıyor resmen bu :)

    YanıtlaSil
  13. aptal sarışın olmanın blogunun takibini arttırdığını düşünüyor musun? blog olaylarına yeni giren bir saf olarak merak ediyorum. *no offense*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tasarım olayını aşmışsın bu arada tebrikler. bi ara benim bloga da bi el atsan sevinirim.

      Sil
    2. Selaaam :)
      Aptal sarışından önce bir de IQ'su yüksek realitesi var ki; bu tamamen benim hakkımda bilim insanlarının uydurmasıdır :)

      takibi artırmaz aksine irite ediyordur, bilog takipçilerinin ve yazarlarının ağırlıklı olarak dişiler olduğunu düşünecek olursak, bu taşını toprağını sevdiğimin ülkesinde sarışınları sadece kendileri sever. yani saçımın rengi ya da zeka seviyem değil "saçmalıklarım" aslında takip edilen :))

      Tasarım olayına gelince sıkıntıdan sağıyla soluyla oynuyorum sadece ama blogspot herşeye izin vermeyen bir yapıda yapabileceklerim blgspot alt yapısıyla sınırlı :/

      Sil

yiosa siz de yazın...
hatta yazmazsanız küserim, ciddiyim !