28 Ocak 2012 Cumartesi

mümkün olsa nefes almaya bile üşeneceğim

Pek bi şirin bilogcum, aman da n üşengeç bi pickurusuymuşum ben meğerse. hani bedenim bana yeterince itaatkar olsa, nefes almaya bile üşeneceğim. o derece rezilim len işte. tam da bu satırları yazarken, elimi yakan sigarayı kül tablasına bırakmaya bile üşendiğimi düşünecek olursak; yazmak için doğru zamanı seçmişim. üşenen yerlerime artık çüş demek istiyorum.

lütfen siz de çüş diyin artık. üşenmeyin ve mesela kalkın, yağan kar üzerinde, titreyen canlılar için bi adım atın. ben çöp dökmeye inerken, üşenmedim ve sokağın başındaki kedi ailesine, bi halil ibrahim sofrası kurdum. e üşenmesem n yapardım siz düşünün artık.  çok yalnızım lan işte olay bu aslında allahsızlar. 
siz  kimbilir nerelerde?! allahbilir nevizadelerde falan sürterken, sıcak şaraplarınızı hadi olmadı kar topuyla servis edilmiş biralarınızı yudumlarken, kendime limonlu şehriye çorbası yapıp, "saçımın rengini biraz daha mı açsam lan acaba, yok be kırılırlar" diye kendi kendime konuşuyorum ahahahay. 

eğlenin..! kelepir de olsa hayatın 2. eli yok yavrular.

5 yorum:

  1. yorum yazmaya bile üşeniyorum ama hatırın var be narım balım peteğim.:) Pazar pazar açtım kombiyi sonuna kadar, verdim sıcağı verdim sıcağı oturuyom. :))

    YanıtlaSil
  2. Üşenmek dünyanın en lüks şeyi be gülüm. Üşenemeyecek olanlar utansın.

    YanıtlaSil
  3. ahahahay hatırlamaya da üşenmişim bak sen bana yahu :)

    Kara Kutum pek bi yiğitcim bu post'u unutmuşum, len dedim piccik kızım sen,n bi bilogun vardı bak bi n iş diye ahah baltım ki yakınlarda bişeyler saçmalamışım ve başı boş bırakmışım :)) en güzelini yapmışsın, allah yarattı deme kullan kombiyi.

    Ecehan selam heheh üşenemeyenler n bilsinler halimizi. hani mümkün olsa eldivenleri giymek zor diye parmakları eksilteceğim. çok mağdurum len aslında :D

    YanıtlaSil
  4. Üşengeçlikten aç kalıcam ama aç kalmaya bile üşeniyom

    YanıtlaSil
  5. piccim bütlere bile gidemedim üşengeçlikten bilmem anlatabildimmi :D

    YanıtlaSil

yiosa siz de yazın...
hatta yazmazsanız küserim, ciddiyim !