9 Ocak 2012 Pazartesi

istifra ederim lütfen üzerime gelmeyin

özürlüler kadrosu tarafından sıvanan o duvar benim bilog. yani buna eminim, hamurumda falan bi sorun var. hastanede, yanlışlıkla bi başka bebekle kaderlerimizin karıştırılmış olduğunu falan düşünüyorum. bu bünyeye böyle bi kader hiç yakışıyor mu lan! 

hani benim görmediğim bi yerlerimde "bu kişinin beyanlarının götü başı oynuyor, inanmayın" falan mı yazıyor ?! bi insan bi sevgilisi olmadığına kimsecikleri nasıl olur da ikna edemez. yani buna ben de ikna olmuş sayılmam tabi, çünkü bi sevgilim vardı, naptım lan  onu.
oha ciddiyim flört yeteneğimi tamamen sistemlerimden silmiş durumdayım, bırakın avuçlarımın arasında nazlı nazlı kıpraşan sevgili saçlarını, kendi saçlarımı bile görmek istemiyorum. hani öylesine bi sevgilimsizlik durumu içindeyim ki; kız kıza muhlama partileri veriyor, ekmek banıp yiyoruz, türk kahvesi içmekten telveleştim lan hani sevgili. 
bi sevgilim olsa bunca izmaritin işi n hayatımda. en azından "külün düşcek" falan derdi varlığını anlardım. neyse yanıma yhalniz jojuğu alıp arabesk rap falan yaparım bu gidişle. sonuçta benim kimsenin eniğiyle ciciğiyle işim olmaz. bu saatten sonra fındık kırmam, fındık yetiştiririm ben bilog. 

9 yorum:

  1. az pic değilsin :D
    inanmayan inanmasın deli misin ya salla

    YanıtlaSil
  2. narım balım peteğim. Ben bi ara senin bloga geliyodum da bana "Davetsiz utanmadan nasıl gelirsin" gibilerinden bu blog sadece davetlilere açıktır demişti de çok zoruma gitmişti. Yeniden gelebiliyor olduğumdan dolayı ben de istifra ediyor ve nice kayıtlarını görmek dileğiyle diyorum. Kal sağlıcakla.:)

    YanıtlaSil
  3. deliiiii neler yazmışsın yine. öldürcen beni ha. yaz uşağum yaz sen. mehmetle okuyoruz gülmekten kır geçirdin bizi.

    YanıtlaSil
  4. blogu daha bugün keşfettim. anacım sen twtrda yazdıklarından daha bir eğlenceliymişsin de haberim yokmuş. tımarhaneni çok sevdim. hep yaz evet.

    YanıtlaSil
  5. kara kutucum pek bi yiğitcim sen de kayıplardasın en az ben kadar. günde en az beş defa blogunu ziyaret ettiğim zamanlar olurdu. döndüm gibi işte.

    @Yosun sen git kocacığına yemek yap len :D

    @asparina hoş geldin tımarhaneme her zaman beklerim.

    YanıtlaSil
  6. Sevgılım olmadıgını soyledıgım arkadslar amannn bosver en ıyısı dedıklerınde lan sende ayrıl ozaman dıyesım var benımmmm!!!

    YanıtlaSil
  7. sTuBboRn şekercim ah bu bizim çenemiz :D iyi diyormuşsun n bilsin yalnız olmayanlar halimizi.

    YanıtlaSil
  8. Varmı öyle yazıpta kaldırmak yorum yazacaktım be Narım..!
    Dayan..!
    Bu badireler de geçici bak inan.
    Uzatma git beni unut dedi hatıram
    Bak halime yerle bir oldu oyun değil yaşam
    Ne seyrine, ne keyfine, ne de rengine kan.!

    YanıtlaSil

yiosa siz de yazın...
hatta yazmazsanız küserim, ciddiyim !