4 Ocak 2012 Çarşamba

çişini tut tut nereye kadar

pek selamlar sevgili bilog tımarhanem. 
bi kırmızı don sezonunu daha kapamış olmanın tuhaflığı içerisindeyim.
tuhaflık demişken; lise dönemimde bi arkadaşım, kendisini kurtadam sanıyordu, nasıl bi kafa yaşıyormuşsa artık saftirik. bi kurtadam olması için öncelikle adam olmasını beklerdik ancak kendisi aynı zamanda dişiydi ve kurtadam oluşunu asla çiş yapmamasına bağlayacak kadar da geriydi hahah. nerden nereye işte bilogcum. bugün bi baktım da sevgili kendime, lan ben de tutuyorum. bildiğin kanıma karışacak, böbrekciklerime eziyet ediyorum. sonra söylenmesi gereken onca şeyi dudaklarının gardiyanlığında koruyan bi pickurucuğu olarak döndüm ve  "sen neleri tutuyorsun içinde, çişini tutmuşsun çok mu kızım" dedim kendime. ama çişini tut tut nereye kadar lan?! ya kapı eşiğinde bırakacaksın ya da bi başka er meydanında.

artık tutmak istemiyorum bilogcuğumun sevgili röntgencileri. n varsa içimde saçmak istiyorum. dudaklarımın ardında sakladıklarım artık ağzıma sığmaz oldu. siz de tutmayın. içinizde size zarar verecek her n varsa saçın gitsin. dileyen buralara bile saçabilir lan hahah.

Çişisini tutanlar için bilimsel hede: idrarın idrar kesesinden böbreklere geri kaçması böbreklerde zarara yol açmaktadır. Böbreklere idrar kaçması sonucu böbrek yetmezliği meydana gelebilir.

7 yorum:

  1. gunaydin pickucuk sayende gune kahkaha atarak basladim. kizim sen ne çesit bir catlaksin lan :))))tutma icindekileri saaaal gitsin be kız.

    YanıtlaSil
  2. kız sen niye tutuyon çişini deliiiiiiii. sistit olursun ha mazallah. dök içindekileri canım pickum üzgün olma artık ;)

    YanıtlaSil
  3. ben tuttum böyle böyle tuttum o sonunda açıkladığın bilimsel zortingenin aynısı bana oldu sonra doktorlar ilaçlar derken baktım hala tutuyorum dedim piskopatmıısn kızım sal gitsin ulu orta :P ama piskopatlık bu ya o salmam diyor ben salcaksın diyorum sonunda ortak bi noktada buluştuk çok şükür artık tutmuyorum :P

    YanıtlaSil
  4. @adsız keşke deşifre olsan heheh saldım.

    @yosuncuğum tutmuyorum artık kız.

    @tinkışım kanatları esmerim sen benden de betermişsin lan :)

    YanıtlaSil
  5. evet ya ama bununla ilgili daha vahim bir hikayem daha var ama onu özelden anlatabilirim :)

    YanıtlaSil
  6. Çişini tutmaktan daha zoru var..soylemek ısteyıpte soyleyemedıgın içinde kalan o cumleler varyaaa.. offki ne offfff.... 2012 ye ben gırmedım bu arada 2012 bana gırsın dedım belkı degısıklık olur 2011 e gırdık bı pok olmadı:)

    YanıtlaSil
  7. @tinkırişkom yaz şekercim :D

    @sTuBboRn evet bize zarar veren her n varsa atamama konusunda başarılıyız. 2012 bence harika olacak pickurusu demişti dersiniz :)

    YanıtlaSil

yiosa siz de yazın...
hatta yazmazsanız küserim, ciddiyim !